NyBy - Nå kommer det nye grupper og flere oppdrag!

Tvedestand kommune og frivilligsentralen har tatt i bruk NyBy-appen og oppskalerer nå aktivitetene. Det går veldig fint an å organisere frivillig innsats via en app - og det trenger ikke å gå på bekostning av det gode møte mellom mennesker.

Nå skjer det ting på NyBy-appen! 

Det har blitt lagt ut nye grupper og flere kommer til straks. Under den enkelte gruppen finner dere en kort beskrivelse av formålet med aktiviteten. 

Alle som har vært med i pilotprosjektet og Følgetjenesten via appen har automatisk blitt invitert inn i de nye gruppene. 

Frivillige som har lastet ned appen og er med i fellesgruppa: Tvedestrand frivilligsentral bør sjekke om det er aktiviteter og oppdrag innen de nye gruppene som er interessante for dere å bli med på. Send en forespørsel om medlemskap i den/ de aktuelle gruppene så skal jeg invitere dere inn!

Til nye frivillige og de som ennå ikke har tatt NyBy-appen i bruk: Last ned appen på mobilen og sjekk ut mulighetene for å bli frivillig via denne kanalen. Da kan dere selv be om å bli med i akkurat den/ de gruppene dere ønsker. Alternativt kan frivilligsentralen inviterer dere inn i gruppene. 

Alle vil bli fulgt opp med en snakk, en kopp kaffe og en nærmere avtale rundt det frivillige engasjementet. 

2024 © Tvedestrand Frivilligsentral